Iklan Billboard 970x250

Verstappen Zandvoort Video, Qlcjj6offlq0nm

Iklan 728x90

Verstappen Zandvoort Video, Qlcjj6offlq0nm

Formule 1 videos. Benieuwd hoe hij er uit ziet.


Ly8ovj 1tssosm

RacingNews365 is dit weekend natuurlijk aanwezig op en rond Circuit Zandvoort waar Max Verstappen op zaterdag naar de poleposition snelde.

Verstappen zandvoort video. Zandvoort is volop bezig met de voorbereidingen van de Nederlandse Grand Prix. Anouk gaat kaal Ruud krijgt straf en Joshua is niet blij Dit zijn de showbytes. Het vernieuwde Circuit Zandvoort werd geopend in aanloop naar de terugkeer van de Dutch Grand Prix in mei.

Hij vergeleek het circuit donderdag met het circuit van Suzuka in Japan waar fouten direct afgestraft worden. Verstappen pole op Zandvoort Verstappen pole op Zandvoort. Verstappen scheurt over het vernieuwde Circuit Zandvoort.

Max Verstappen heeft zaterdag voor een enorme ontlading gezorgd op het circuit van Zandvoort. De ander gaat zondag naar Zandvoort. Drie kansen en drie keer goud heel gaaf Tijdens de paralympische spelen in Tokio slaan de NLO NOCNSF KLM en AD de handen ineen om medaillewinnaars.

Ondanks de nodige problemen in zijn beslissende rondje pakte de Red Bull-coureur pole-position voor zijn thuisrace. De Grand Prix van Nederland vindt plaats van 3 tot en met 5 september in Zandvoort. In een nieuwe Formule 1-update blikken we uitgebreid terug op de zaterdag van de Dutch Grand Prix.

Wint Max Verstappen in Zandvoort deze van oude Heineken-flesjes gemaakte Trophy. Racelegende Sir Jackie Stewart heeft vandaag de winnaars Trophy onthuld voor de Formula 1 Heineken Dutch. Dit zijn nog beelden uit 2020 maar geven.

Drie kansen en drie keer goud heel gaaf Tijdens de paralympische spelen in Tokio slaan de NLO NOCNSF KLM en AD de handen ineen om medaillewinnaars. Bereid je optimaal voor op de terugkeer van de Formule 1 naar de duinen met de Dutch GP Box van FORMULE 1 Magazine. Zandvoort in extase na poleposition Verstappen.

Verstappen snel Q2 Zandvoort. Willeme gepost 3 september 2021 om 0831 11 Reacties. Dat deed hij door 0038 seconden sneller te zijn dan Lewis Hamilton.

Max Verstappen Circuit Zandvoort Track Guide. Verstappen scheurt over het vernieuwde Circuit Zandvoort. Niet wetend dat het evenement dat jaar niet plaats zou vinden streek Max Verstappen neer in Zandvoort om het circuit.

Op 4 maart 2020 was het dan eindelijk zover. De eerste vracht én vrachtwagens zijn ook al aangekomen op het duinencircuit waar de poorten en paddock al vroeg op maandagochtend werden geopend. Max doet het alvast een rondje voor.

Verstappen toont unieke helm voor Zandvoort. Waar Max Verstappen vorige week tijdens de Grand Prix van België met een oranje helm kwam opdraven rijdt hij dit weekend zijn thuisrace met de kleuren van Nederland. RubenPriest gepost 2 september 2021 om 1725 Reageer.

Verstappen razendsnel tijdens vrije training 3 Max Verstappen kan vanmiddag met veel vertrouwen beginnen aan de kwalificatie van. Max Verstappen heeft vanavond zijn racehelm voor de Formule 1 Grand Prix van Zandvoort onthuld. Verstappen snel Q2 Zandvoort.

Niet aan mij om fans in Zandvoort te weerhouden van boegeroep Formule 1 Hij doet het niet vaak maar op Zandvoort maakte Max Verstappen vanochtend te voet een verkennend rondje. Nadat er in de winter van 2019 2020 in aanloop naar de Dutch Grand Prix later dat jaar uitvoerig was verbouwd op Circuit Zandvoort mocht niemand minder dan Max Verstappen het circuit officieel komen openen in zijn Red Bull-bolide. Het zorgde ervoor dat al zijn oranje gekleurde fans door het dolle heen waren.

Hier is de Circuit Zandvoort. Donderdag 26 augustus 2021 1843. Zo bereidt Zandvoort zich voor op Verstappen en Formule 1.

Op 4 maart 2020 was het dan eindelijk zover. Bijvoorbeeld door ter ere van thuisheld Max Verstappen de snelheidsborden te wijzigen van 30 naar 33 kilometer per uur het nummer van de Nederlander. Volgens F1-coureur Max Verstappen voelt het circuit van Zandvoort oldskool aan.


Photos Video Verstappen Gasly Enthrall F1 Fans At Zandvoort


On Board With Max Verstappen For A 360 Lap Of Zandvoort Youtube


Video First Footage Of Max Verstappen In Action At Zandvoort Circuit Sportvideos Tv


G3blahwhagca1m


Iiohiq Nxihdjm


Max Verstappen Breaking Zandvoort S Lap Record Video


Zandvoort Gp Circuit Video 3d And Onboard With Max Verstappen Automobilsport Com


Xsdhgrusp90mjm


Max Verstappen S First Lap At The Upgraded Circuit Zandvoort Youtube


Verstappen Breaks The Lap Record At Zandvoort


Aebhsb3sehcn9m


Z Ehotk60pup5m


Qlcjj6offlq0nm


W5zfdltqzx2tzm


Formula 1 Video Watch Max Verstappen S First F1 Lap At Zandvoort


Awazav4nipdf M


Rrq2xqbpd5l7hm


Bgvn Jyheoqs1m


Video Max Verstappen First Lap At Zandvoort Automobilsport Com

Baca Juga
SHARE
Subscribe to get free updates

Related Posts

Post a Comment

Iklan Tengah Post

Iklan Atas